neljapäev, 5. jaanuar 2023

DETSEMBER 2022

 Detsembris külastati noortekeskust 237 korda, keskmiselt külastas noortekat 14 noort päevas!

5. detsembril oli Walt Disney päev ja meiegi vaatasime siis erinevaid Walt Disney multifilme.

6. detsembril hakkasime vaikselt mõtteid mõlgutama, kuidas kaunistada noorteka aken, et osaleda akende kujundamise konkursil "Rõõmustajad pimedas", mida korraldas Eesti Kunstikoolide Liit. Selle jaoks valmistasime tühjadest karpidest "majad", meisterdasime jõuluvana koos saani ja kingikotiga ning panime aknale jõulutuled. Lisaks joonistasime ja kleepisime veel lumehelbeid aknale ja oligi valmis justkui üks väikene "jõuluküla" otse akna peal. 

Kuna Tõstamaa Noortekeskusel on SÜNNIPÄEV 10. detsembril, siis tähistasime me seekord sünnipäeva hoopiski reedel, 9. detsembril. Sünnipäeval sõime pitsat (kohaliku pagari valmistatud maitsvad pitsad) ja jõime kokteili, mida valmistasime kohapeal koos Meriliga. Neid kokteile sai ikka igat värvi ja erineva maitsega proovida. Muidugi mängisime me noorte lemmik mängu - BINGO't, kus võitjatel vedas väga, sest meil oli isegi võidufond! :) Terve peopäeva jooksul oli meil ka DISCO ja mängisime ka erinevaid kaardi-ja lauamänge (UNO, Ligretto jne). Samal päeval toimus ka kokandusring, kus noored valmistasid seekord Tõstamaa jõululaada jaoks imemaitsvad piparkoogimuffinid kaneelikreemitupsudega. Oli väga lõbus ja meeleolukas päev! Aitäh kõigile külastajatele! ;)

Detsembrikuu alguses hakkasime valmistuma Tõstamaa jõululaadaks, mis toimus 11. detsembril Tõstamaa Käsitöökeskuse õuel. Tõstamaa Noortekeskus osaleb igal aastal seal õnneloosiga, mille eesmärgiks on koguda noortekale raha. Sel aastal meisterdasime õnneloosi jaoks küünla-purke, helkur-võtmehoidjaid ja jõulukaarte, lisaks olid õnneloosis veel Tõstamaa Noortekeskuse logoga t-särgid ja joogipudelid. 

Detsembrikuu lõpus oli veel üks kokandusring, kus noored kokad valmistasid suure ja maitsva pitsa!

23. detsembril tähistasime me noortekas jõule. Noorsootöötajad valmistasid salati, ahjukartulid ja verivorstid ning katsime jõululaua. Muidugi ei puudunud ka mandariinid ja jõululaulud. 

Kuu lõpus alustasime ka väikese remondiga- mängutoa seinad ja lagi saavad uue kuue. Tulemust näete juba jaanuaris. ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar