esmaspäev, 5. detsember 2022

NOVEMBER 2022

 Novembris külastati noortekeskust kokku 438 korda ja keskmiselt külastas noortekat 20 noort päevas.

Kuu esimestel päevadel oli noortel võimalus osaleda koos oma tiimiga Halloweeni, pühakutepäeva ja hingedepäeva teemalises mälumängus. Mälumängu võitis tiim, mille liikmeteks olid: Marvin, Dimothi, Revo ja Kert-Erik. Palju Õnne veelkord! 

Reedel, 4. novembril oli KOMMIPÄEV ja selle puhul oli noorteka laual igasuguseid erinevaid komme. 

Novembrikuus toimus noortekas neli kokandusringi ja seal valmistati erinevaid maitsvaid toite:

frikadellisuppi, šokolaadist küpsisetorti, piparkooke ja mahlast risotot. Kõik need toidud tulid noortel  väga maitsvad välja!

8. novembril toimus noorsootöönädala raames üle-eestiline INSPIRATSIOONIPÄEV ja sellega koos ka veebisündmus: „Igaüks on loov”. Sündmuse peaesinejaks oli Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudi kaasprofessor Jaan Aru. Lisaks said sõna viis inspireerivat noort: Kelly Sildaru, Villemdrillem, Karl Vilhem Valter, Säm ja Maria Rahamägi. Noored jagasid oma kogemuslugusid teemadel loovus, eneseareng, unistuste elu. Päeva juhtis Daniel Levi. Noorsootöönädala raames registreerisime ka noortekeskuses toimuva veebisündmuse ühisvaatamise ning meie suureks üllatuseks naeratas loosiõnn meile ning me saime väga ägeda ja asjaliku peaauhinna! 

23.-25. november oli meil noortekas x-Box mängude maraton, kus proovisime igasuguseid toredaid mänge, mis meil siin olemas on. Kusjuurees need mängud on väga aktiivsed ja sobivad hästi lõbusaks vaba-aja veetmiseks! ;)

Terve novembrikuu jooksul oli noortel võimalus tuua noortekeskuses asuvasse NUTIJAHI kasti enda ülearust nutiprahti. Noorsootöötaja Janika viis novembri lõpus nutiprahi Pärnu Kuusakoskisse ära ning registreeris ka sealt saadud koodi ära. Nüüd jääme lootma järjekordsele õnnele! ;)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar