esmaspäev, 23. aprill 2018

SUVI 2017

Olenemata sellest, et väääägagi pikk paus blogimisele sisse on tulnud, ei ole noortekeskuse noored vahepeal niisama käed rüpes istunud. 

JUULI

2017. aasta juulikuu esimesel päeval toimus Ermistu puhkekülas jahimeeste kokkutulek, kuhu meid lastenurka tegema kutsuti. Noorsootöötaja Laura käis koos ühe noorega lastetelgis tegevusi läbi viimas. 

Lastel oli võimalik mängida õuemänge ning muuhulgas oli teibiga kiviplatsile tõmmatud keksukast. Kahju, et mäng tänapäeva noorte jaoks veidi võõras on, aga samas oli vahva vaadata, kuidas veidi vanemad lapsepõlve meelde tuletasid ja nooremad uue mängu selgeks said.

Loomulikult oli kõige populaarsem osa lastenugast näomaalingute tegemine. Nii sai jahimeeste seas ringi jooksmas näha nii printsesse kui ka mereröövleid. 

AUGUST

12. augustil toimusid Tõstamaa vallapäevad, mille raames lasteaia hoovis oli üleval lasteküla. Meie noored käisid seal sarnaselt jahimeeste kokkutulekule tegevusi läbi viimas. Taaskord olid hinnas näomaalingud.

Kohe pärast vallapäevi, 14.-16.08, oli rahvamajas mitukümmend Pärnumaa 4H-kat, kes oma laagrit noortekeskuses korraldasid. Kolme päeva jooksul veedeti lõbusalt aega. Tehti sporti, õpiti selgeks 4H tants, mängiti talumängusid ja palju muudki. 

23.-24. augustil tegi noorsootöötaja noortekeskuses suurpuhastuse, et uus hooaeg kenasti vastu võtta. Kiitussõnad ka abi eest!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar