esmaspäev, 23. aprill 2018

Aasta viimane kuu detsember

Detsembrikuu keskmine külastajate arv 30.

10.12 toimus rahvamajas traditsiooniline jõululaat. Laadast võtsid osa ka õpilasfirma ja kokandusring. Samal päeva veetis noorsootöötaja Pärnus Pärnu linna noortekogu koolitusel. Kuna nüüd on ka Tõstamaa Pärnu linna osa, siis seaduse järgi tohib ühes omavalitsuses töötada vaid üks noortevolikogu. Seega ei ole enam Tõstamaal noortevolikogu, kuid Tõstamaal on 2 hääleõiguslikku kohta Pärnu linna noortekogus. Noorsootöötaja osales ka pärast koolitust toimunud põhikirja muudatuste tegemisel, kus seisis selle eest, et ka maanoorte sõnaõigus säiliks.

Kasutaja Tõstamaa Rahvamaja foto.



11.12 oli noorteka jaoks tihe päev. Esmalt käisime üle tee käsitöökeskuses meistrite õpitoas NR2, kus valmistasime Anu Randmaa juhendamisel seepi. Saime oma seebid ise lõhnastada ja värvi anda. Pärast seda kohtus noorteka suure laua taga õpilasesinduse tuumik ning kohe pärast puhuti täis õhupalle ja meisterdati küpsisetorti, et olla valmis järgmiseks päevaks.

Kasutaja Tõstamaa Noortekeskus foto.

Kasutaja Tõstamaa Noortekeskus foto.

Kasutaja Tõstamaa Noortekeskus foto.

Kasutaja Tõstamaa Noortekeskus foto.

12.12 tähistasime noortekeskuse 7. sünnipäeva. (Õige päev 10.12.) Külas olid ka lapsepuhkusel olev noorsootöötaja ja rahvamaja perenaine ja juhataja. Sõime koos kooki ning meenutasime eelnenud aastaid. Noorsootöötaja viis läbi mänge. Aitäh kõikidele tulejatele ning suur tänu kingituste eest.





Viimasel nädalal enne jõule oli klassiõhtute pidamise buum. Kokku toimus neid 19.12-22.12 kolm tükki ning seehulgas jäädi ka ööseks. 

20.12 oli 2017. aasta viimane bingo. 

22.12-07.01 noortekeskus jõulupuhkusel

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar