teisipäev, 30. juuni 2015

Maikuus sai juba rohkem õues olla!

Mai kuu algas Teeme ära aktsiooniga - Tõstamaa noortevolikogu lõi sündmuse, mille eesmärgiks oli noortekeskuse ümbrus korda teha. Osalejaid oli vähe, aga tehtud saime palju - õue laua juurde tõime mulda juurde ja panime muruseemet; riisusime ja koristasime prahti. Lõuna ajal sõime Karoliine tehtud suppi ja näksisime Tere tooteid, mida jagati kõigile Teeme ära osalejatele.
4.-10. mai oli noorte nädal ja sellega seoses ootas Tõstamaa noortekeskus sellel nädalal pilte teemal "Miks on hea olla noor", aga kahjuks ei saabunud mitte ühtegi pilti. Eks proovime millalgi uuesti.
10. mail olid noortekeskusesse oodatud kõik emad oma lastega. Kõigil huvilistel oli võimalus mängida mänge ja meisterdada - kaartide tegemine, nukkude välja lõikamine, lillede tegemine jms. Laua ümber oli täpselt paras arv emasid koos oma lastega.
Mai keskel saabusid meie uued õuemängud, mida kõik huviga mängima hakkasid. Mängud saime endale tänu Pärnumaa Avatud Noortekeskuste projektikonkursile.
16. mail olime Räimewestil Laste mängula korraldajad. Lastel oli võimalus mängida erinevaid õuemänge, värvida pilte, lahendada ristsõnu ja kõige populaarsem oli loomulikult näomaalingute tegemine. Veel pilte siin!
19. mai käis noortekeskuse juhataja Karoliine Raplamaa noorsootöö laboris, kus ta tutvus Raplamaa noortekeskuste töötajatega ja nende tööga. Karoliine sai teada palju kasulikku ja vajalikku edaspidiseks tööks noortekeskuses.
22. mai oli Pärnumaa noortekeskuste kokkutulek Pärnu-Jaagupi Noortekeskuses. Tõstamaa noortekeskusest käisid külas Tanel, Teele, Helevi ja Karoliine. Noored mängisid disc-golfi ja tutvusid teiste Pärnu-Jaagupi noortekeskuse mängudega. Meie viisime enda poolt kooki kõigile. Vaata pilte siit!
26. mai käis külas meil vallavanem, et Tõstamaa noortevolikoguga vestelda ja noorte arvamusi kuulata. Kuu lõpus jõudis kohale ka BigShot masin, millega saab erinevaid asju meisterdada. Selle saime samuti projektirahade eest.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar