teisipäev, 30. juuni 2015

Juunis algas suvi!

Alustasime juunikuud Lastekaitsepäevaga, kus külla kutsusime lasteaialapsed. Näitasime lastele meie noortekeskust ja bändiruumi ning siis said lapsed näomaalinguid ja aega veeta nii nagu ise soovisid. Lõunast tulid ka juba koolinoored, kes lõbusalt mänge mängisid ja näomaalinguid tegid.
6. juunil oli Pootsi laat, kus Tõstamaa noortevolikogu ja 4H noored leidsid lastele erinevaid tegevusi - tehti näomaalinguid, õuemängud olid kõigile mängimiseks ja osad noored valvasid batuudil tegemisi. Vaata pilte siin!
8. juunil külastasime osasid Pärnumaa noortekeskusi. Külastusreisile tulid Karmo, Annika oma sõbrannaga, Mathilda-Maria, Kertu, Magnus, Kuldar, Tanel, Teele ja Karoliine. Kõigepealt läksime Tahkuranna Avatud noortekeskusesse, mis asus keldrikorrusel. Siis läksime Saugasse, mis oli uues suures majas. Peale seda Pärnu-Jaagupisse, kus noortel oli oma väike majake ning reisi lõpetasime Pärnu Noorte Vaba aja keskuses. Noortele reis meeldis ja igal noortekeskusele kinkisime karbikese oma valla kommidega.
15.-19. juuni oli igal huvilisel võimalus midagi meisterdada vahenditest, mis on noortekeskuses. Tegime mõned karbid ja kaardid uue BigShot masinaga.
22. juunil oli noortekeskus õhtu poole avatud, kuna tähistasime jaanipäeva väikse lõkke ja vahukommide küpsetamisega. Peale seda vaatasime koos filmi "Kiired ja vihased 7".
23. ja 24. juuni oli noortekeskus suletud, kuna oli punased pühad.
Viimasel juuni nädalal koristasime ja tegime remonti. Viskasime ülearust prahti ja vaatasime, mida on vaja korda teha ja mida pole enam üldse vaja. Poisid parandasid arvuteid ja Karoliine viskas prahti minema. Suurem remont jääb augusti kuusse, siis pahteldame ja värvime mängutuba.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar