kolmapäev, 18. september 2024

Juuni 2024

Juunis külastati noortekeskust 83 korda ja keskmiselt külastas noortekat 8 noort päevas.

Kuna kätte on jõudnud tõelised suveilmad, siis on paljud noored vahetanud noortekeskuse värskes õhus viibimise vastu ja noortekas käib suhteliselt vähe noori. 

Aga siiski oli noortel võimalus kohe kuu alguses meisterdada seepe ja tähistada Eesti lipu päeva. Lisaks oli meil õuetegevuste nädal, kus noored said mängida KUBB'i, discgolfi, korvpalli, sulgpalli jne. 

Juunikuu keskpaigas ehk 17.-19.06 toimus meie noorte lemmik SUVELAAGER Tõstamaa mõisas! Laagri noortel käisid sel aastal külas väga toredad külalised, kes viisid läbi erinevaid tegevusi ja töötubasi: kryptik (spray värvidega maalimise töötuba), liikumismangud (erinevad liikumismängud), elamuspank (geoseiklus), Örrekese Meistrikoda (mosaiik vaasi töötuba ja õnnekivi ehk talgikivist lihvimise töötuba) ja Baar Väljas (mokteilide töötuba). Lisaks nendele tegevustele toimus laagris ka neli challenge't, kus osales alati erinev liige igast toast. Seekordsed "väljakutsed" olid: pehme lendava taldriku lennutamine, korvpalli korvi viskamine selg korvi suunas, luuletuse meeldejätmine ja kirja panemine ning plank. Veel toimus meil snäkkide tegemise töötuba, mida viisid läbi noorsootöötajad ja videote tegemine, kus noored pidid ise tegema "point'iga" video! Kõikide nende tegevuste vahel leidsid noored ka aega vahepeal niisama mängimiseks ja chillimiseks! Laagri lõpetasime tänukirjade ja loosiauhindade jagamisega ning maitsva kringli söömisega! Täname veelkord kõiki toredaid noori, kes käisid laagris ja muidugi kõiki toetajaid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar