teisipäev, 5. detsember 2023

November 2023

 Novembris külastati noortekeskust kokku 454 korda ja keskmiselt külastas noortekat 21 noort päevas.

Novembris toimus meil neli kokandusringi, kus noored valmistasid erinevaid maitsvaid toite! Esimeses kokandusringis valmis siidine kõrvitsapüreesupp koos krõbeda peekoni, röstitud seesamiseemnete ja ciabatta'ga. Teises kokanduses valmistati tortilla krõpse, kolmandas kokandusringis tehti šokolaadi kooki koos vahukoore, moosi ja marjadega. Novembrikuu viimases kokandusringis valmistasid noored kokad väga maitsva Caesari salati. 

Enne isadepäeva said noored noortekas meisterdada oma isadele kaarte!

13.11-19.11 oli üle-eestiline noorsootöönädal, mille raames meisterdasime noortekas vanast materjalist jõulukaarte, jõuluehteid ja jõulukaunistusi. Lisaks oli võimalus 16.11 vaadata virtuaalset noorteinfosündmust "Minu tulevik on täna"!

Kuu teises pooles alustasime ka Tõstamaa jõululaadaks valmistusmisega ehk hakkasime meisterdama jõulukaarte, kuuseehteid, küünlapurke jne..

Terve novembrikuu jooksul mängisid noored palju piljardit, sest paljud neist osalevad noortekeskuse piljarditurniiril. Loodetavasti jõuame kõik mängud detsembris ära mängida, et võitja saaks ikka enne uut aastat välja kuulutatud.

Palju mängitakse noortekas Playstation'is ja X-Box'is aga tihti mängime ka kaarte! Ikka ja jälle avastatakse ka seltskonnamäng ÄSK noored, mis tekitab alati palju elevust ja nalja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar