teisipäev, 28. veebruar 2023

VEEBRUAR 2023

Veebruaris külastati noortekeskust kokku 384 korda ja keskmiselt külastas noortekat 21 noort päevas.

Noortekeskuses toimus kolm kokandusringi, kus noored kokad valmistasid kanasalatit, suupisteid ja kartulikotlette. 

2. veebruaril ehk küünlapäeval alustasime osavõttu sellisest toredast kampaaniast nagu "Küünlaümbriste jaht 2022/2023" mida korraldab Kuusakoski. Kampaania raames kogume me kokku tühjaks põlenud alumiiniumist teeküünlaümbrised. Kampaania olulisim eesmärk on laste ja noorte keskkonnateadlikkuse suurendamine ning taaskasutuse ja jäätmete sorteerimise vajalikkuse teadvustamine. Alumiinium ei lagune prügimäel või looduses mitte kunagi, mistõttu annab isegi väikese koguse küünlaümbriste kokkukogumine märkimisväärse panuse looduse hoidmisesse. Kampaania kestab kuni 31.03.2023. 

06-10.02.2023 oli noorteinfoportaali Teeviit ja Targalt Internetis projekti koostöös meediapädevuse nädal “Minu andmed on minu vara”, mis võttis sel aastal fookusesse andmete temaatika ja käsitles põhjalikumalt, mida silmas pidada andmete jagamisel internetis. Ka meie rääkisime terve nädala vältel turvaliselt internetis käimisest, digijalajäljest, digiprügist jne. Noored tegid ka ühe plakati, kus toodi välja arvutis olemise plussid ja miinused. 

9. veebruaril valmistasid noored ühe mõnusalt suure ja maitsva pizza, sest oli pitsapäev.🍕

Kõige suurem pidupäev veebruaris oli kahtlematta SÕBRAPÄEV! 😁 Sel päeval toimusid Tõstamaa rahvamaja väikeses saalis erinevad tegevused lastele ja noortele ning noortekeskuses sõime kokandusringis valmistatud snäkke, meisterdasime ja jagasime sõbrapäeva kaarte, tegime sõbrapilte ja kuulasime head muusikat. Sõpru oli kohale tulnud päris palju ja meil oli väga tore! 😍

18. veebruaril toimus Tõstamaa rahvamajas EV 105. aastapäeva kontsertaktus, kus kuulutati välja ka "Tõstamaa aasta noor 2023" nominendid ja aasta noore tiitli sai endale Grettel Soonisoo. Soovime õnne ja edu kõikidele nominentidele! 

Vastlapäeva tähistasime me seekord hoopiski pannkookidega. Pannkooke valmistati lausa nii palju, et neid sai süüa veel järgmiselgi päeval.  😋

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar