teisipäev, 4. oktoober 2022

SEPTEMBER 2022

 Septembris külastas noortekeskust kokku 426 noort.

Keskmiselt külastas noortekat 16 noort päevas.

Septembrikuu külastuste hulka läksid ka mõned augustikuu päevad.

13. augustil oli Tõstamaa Noortekeskus avatud kõigile huvilistele Tõstamaa Osavallapäevade raames. Kõigil oli võimalus tutvuda noortekeskuse ruumide ja tegemistega! 

Septembrikuu algas meil vaikselt ja rahulikult. Kõik meenutasid ja rääkisid oma toredast suvevaheajast!

5. septembril toimus selle õppeaasta esimene kokandusring, kus noored valmistasid kukeseenepirukaid. Need tulid värsketest seentest ikka väga mahlased ja maitsvad välja. 

8. septembril saime lõpetatud oma pooleli jäänud turaka turniiri, millega alustasime juba maikuus. 😀 Lõpptulemusena võitis turniiri noorsootöötaja Janika, teise koha sai Marvin ja kolmanda koha Anna Sharlotte. Palju Õnne veelkord! 

12. septembril tegid kokanduringi noored soolaseid singi-juustu minipannkooke, mida oli eriti hea süüa koos hapukoore-majoneesi kastmega. 😋

23. septembril valmistati kokanduringis Maal elamise päeva jaoks suupisteid. Nimelt oli 24. septembril Maal elamise päev ja selle raames oli ka meie noortekas avatud kõigile huvilistele! Külastajatele pakkusime noorte valmistatud lavašširulle ja täidetud korvikesi. Pidasime maha ka ühe vinge bowlingu turniiri (x-boxis), mille võitis Veljo. Teise koha saavutas Ragnar ja kolmanda koha Rico. Palju õnne esikolmikule!

26. septembril valmistasid meie noored kokandusringis kanamaksapastat!

30. septembril toimus noortekeskuses noorteinfoportaali Teeviit ja Transpordiameti poolt loodud kampaania raames #kannankiivrit: tagasi kooli töötuba, kus noorsootöötaja Janika rääkis kiivrikandmise olulisusest. Tegime koos ka katseid, vaatasime videoid ja uurisime oma kiivreid põhjalikult. Noored said endale ka vinged kleepsud, millega oma kiivreid tuunida!

Kuigi meil oli septembrikuu kavas kirjas ka lauamängudepäevad siis tegelikult mängisime me peaaegu iga päev noortekeskuses kaarte! Me ei saanud üle ega ümber noorte lemmikust - turakamängust ja proovisime ka Rico õpetuste järgi uut mängu - Kalamees't. 

Nüüd siis sukeldume oktoobrisse... 😉

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar