neljapäev, 2. juuni 2022

MAI 2022

 Mais külastati noortekeskust 451 korda ja keskmiselt külastas noortekat 21 noort päevas.

Mais toimus kolm fotoringi 📸, kus noored said uusi ja kasulikke nippe ja õpetusi, mida kohe ka katsetati!

Maikuu kokandusringides tehti palju põnevaid toite! Esimeses kokandusringis valmistati huvitav  ahjuroog kus olid brokkoli, riivjuust, peekon, seened, porgand jms koos friikartulitega.🍟 Teises kokandusringis valmistati Räimewesti jaoks maitsvad räimevormid,🐟 paneeritud räimefileega võileivad ja vahvlid.🧇 Kolmandas kokandusringis tehti otsast lõpuni ise valmis spinati pasta kanaga!🍝 Neljandas kokandusringis valmisid filotaignast tervislikud ja mahlased kevadrullid!

4. mail oli rahvusvaheline kiusamisvastane päev! Selle tõttu rääkisime me põhjalikult kiusamisest ja selle peatamisest! Noored joonistasid "STOPP" kiusamisele käe paberile ning kirjutasid sinna igale sõrmele ühe viisi, kuidas saaks kiusamist peatada või ennetada! Seejärel panime käe pildid üles näitusele noortekeskuses.

5. ja 6. mail oli võimalus noortekeskuses meisterdada emadepäevaks kaarte! Sel reedel tegime noorte soovil ka pitsat! 🍕

9. mail oli noortel võimalus arvata ära Euroopa riike nende lippude järgi, sest oli ju Euroopapäev.

14. mail käisime Räimewestil! Noortekeskusel oli seal avatud lastenurk(telk), kus oli võimalus mängida, meisterdada, lasta teha endale näomaaling või osta kokandusringi poiste käest maitsvaid sööke ja sooja teed! Meiega olid kaasas Tõstamaa Keskkoolist Trevor, Rico ja Anna Sharlotte.

18. mail alustasime noortekeskuses turaka turniiriga, kus on kokku 10 osalist. Võitja loodame välja selgitada kohe juuni alguses. 🂡 

25. mail toimus Pärnu Apollo kinos galaõhtu, kus me käisime kohal nende noortega, kes osalesid Pärnu õpilaste filmi festivalil. Meie tublid noored: Merili, Hevenli, Anna Sharlotte, Elis, Liis ja Nora said seal ka vägeva auhinna ehk "Oscari" parima dokumentaalfilmi eest! 🏆 Nad said tõesti vinge filmiga hakkama ja loodame seda ka varsti kõigile näidata! 

26. mail oli paberlennukite päev, mille puhul lendasid meil kaks lennukit pidevalt noortekas ringi! 

Samal päeval oli noortel suur soov ise midagi süüa teha.. Kuna külmkapis oli meil mune, siis otsustati teha praemuna, omletti ja magusaid muna-saiu. Ka reedeks tehti juba plaanid valmis ja nii valmistasidki noored reedel makarone juustuga! Meil on ikka väga suured kokanduse huvilised noored! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar