teisipäev, 12. oktoober 2021

SEPTEMBER 2021

Septembris külastati Tõstamaa Noortekeskust 613. korral ja keskmiselt 26 noort päevas. 

Esimese nädala võtsime tšillilt - tutvusime uute noortega ja rääkisime suvest ja kõigest põnevast, mis vahepeal juhtunud/toimunud oli. Kui olime end juba sisse elanud, jätkasime kevadel pooleli jäänud piljarditurniiriga. 
8. ja 9. septembril oli Noortekeskuses laua- ja kaardimängude päevad. Mängisime küll palju erinevaid laua- ja kaardimänge kuid noorte lemmikud on endiselt UNO ja Ligretto. 
Reedel ehk 10. septembril oli noortel võimalus joonistada/meisterdada kaarte saabuva vanavanemate päeva jaoks. 
Teisipäeval, 14. septembril toimus selle õppeaasta esimene kokandusring, kus osales kolm poissi. Noored kokad valmistasid väga maitsva pasta carbonara!
15. ja 16. septembril oli noortekas x-Boxi ja Playstationiga mängimise päevad. Lemmikuteks mängudeks noorte seas on siiani WRC ralli ja Fortnite.
Alates 20. septembrist hakkas toimuma kokandusring esmaspäeviti kell 14.15. Noored valmistasid kokandusringis praekartulit muna ja peekoniga ning sinna kõrvale suvise salati.
28. septembril oli rahvusvaheline lollide küsimuste päev ja selle puhul oli noortel võimalus osaleda Kahoot mälumängus. Mälumängust võttis osa 35 noort ja võitjaks tuli Ike Joel. PALJU ÕNNE veelkord!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar