teisipäev, 5. jaanuar 2021

OKTOOBER 2020

Oktoobris külastati noortekeskust 645 korral.

Keskmiselt külastas noortkeskust päevas 38 noort.

1. oktoober - noorteka maleturniir algas. Tore, et mõttesport on noorte hulgas jätkuvalt populaarne.

1. oktoober - kokandusringi noored valmistasid puuviljasalatit. Tõeline vitamiinipomm valmis
🍇🥝🍊🍎 Veidi vahukoort oli ka kaunistuseks. Peale tõeliselt ägedat spordinädala lõppu koolis, võib ju veidi patustada ka.
6. oktoober - Pärnu Noorte Tugilast külas Jaana ja Helena. Teema: Sugu ja seksuaalsus.
8. oktoober - Kuidas Sinul pärmitaigna tegemine õnnestub? Veidi mõtlema pani see küsimus Sind, jah? Kokandusringi noortel tuli taignasõtkumine Taavi valvsa, hooliva ja õpetliku pilgu all igal juhul hästi välja ja sellest valmisid......mmm väga maitsvad ahjupitsad.
9. - 10. oktoober - nädala lõpus toimunud noorteka ööbimine võttis kohe esimestel minutitel, vaatamata külmale tuulele ja vihmale, sportlikud tuurid üles. Alustasime discirajal väikese võistlusega. Kuigi varbad olid lõpuks päris märjad ja üks discitaldrik lootusetult pargi avarustesse ära kadunud, suutsime isegi päikese välja meelitada ja discgolfi võistlus lõppes selliste tulemustega. Suuremad noored: I koht Brandon Rohtlaan, II koht Lauri Tuhkanen, III koht Karmo Kuristik. Väiksemad noored: I koht Merili Adler, II koht Steven Tetsmann, III - IV koht Keitlyn Kaal ja Aron Kurm.
Kõhud korralikult just oma maitse järgi valmistatud pitsat täis söödud, jätkasid noored rahvamaja spordisaalis taas meelepäraste sportlike tegevustega. Ei olnud plaanis võitlust korraldada, aga Pioneeride võrkpall kujunes kuidagi iseenesest tõeliselt tuliseks lahinguks Karmo ja Lauri võistkondade vahel. Vaatamata Lauri asjalikele, time autidel antud nõuannetele, sai võidusära nautida Karmo meeskond.
Õues oli juba päris pimedaks läinud.Taskulambid kaasa, helkurid külge ja õue! Õhtu jätkus orienteerumismänguga Tõstamaa alevis. Fotod, mis selle mängu ajal tehti olid ägedad ja samas ka naljakad ning tekitasid ühisvaatamise käigus positiivseid naeruturtsakaid! Merili eestvedamisel toimunud Kahooti mängiti pea südaööni. Noortel powerit jätkus! Mängiti piljardit, kaarte, lauamänge....lobiseti ja arutati maailmaasjade üle.....ja seda päikesetõusuni välja! Hommikuks soojad pannkoogid maasika toormoosiga ja saigi koju nädalavahetust nautima minna!
Lauri tulistas puusalt ideid juba järgmiseks noorteka ööbimiseks....nii, et järgmise korrani noored!
15. oktoober - koorene peedisupp valmis noortekeskuse kööginurgas.
22. - 23. oktoober - koolivaheaja laager noortekas.
28. oktoober - külas Jaana Kokk Pärnu Noorte Tugilast.
28. oktoober - bingot mängima!
29. oktoober - viibiti veidi veganite maailmas. Noored kokad valmistasid kevadrulle. Veidi kapsast, porgandit, küüslauku ja sibulat filotaignasse . . . ja oligi valmis! Väga tervislik toit!
Vaata pilte noortekeskuse facebooki lehelt!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar