esmaspäev, 23. september 2019

SEPTEMBER 2019


6. september
Tähistasime vanavanemate päeva. Noortel oli võimalus meisterdada kauneid õnnitluskaarte oma vanaemadele ja vanaisadele. Kaardid said väga kaunid!

11. september
Toimus Bingokolmapäev. Meie bingovõidud tulevad noortekeskusesse kogutavast taarast. Hoiame meid ümbritseva looduse puhtana!

12. september
Kokandusringi esimene kokkusaamine uuel hooajal. Juhrendaja Marek Sild õpetas  12 tulevasele kokale maitsvaid kotlette ja sinna kõrvale mõnusalt värsket salatit valmistama. Maitses hästi küll....või olid kõhud tühjad.....

16. september
Tegime algust lauatennise turniiriga. Registreerus 13 noort (2 tüdrukut ja 11 poissi). Kuna lauatennise laua jaoks ruumi napib, siis võtsime käiku konverentsilaua ja...harja. Viimane asendab me improviseeritud mängulaual võrku. Tõeline lauatennisehullus on noori tabanud, mängivad ka noored, kes võislema end registreerida ei jõudnud! Ja mis veel kõige toredam, vanemad ja suuremad õpetavad mängukunsti ja reegleid ka noorematele. Tõeliselt vahva!

18. september
Küpsetasime Brüsseli vahvleid. Ülimalt popiks maiustuseks osutusid! Suurest potitäiest taignast valmis kõrge vahvltorn, millest jätkus pea 30 lapsele. Tublimad võtsid kodust moosi ja mett kaasa, et vahvlid veel paremini mekiksid.

19. september
Tulevased tippkokad valmistasid täna juhendaja Marekiga toortatrajahust õunakoogi ja sinna peale veel isetehtud kamajäätise. Jälle sai see väga maitsev.....ja kahuks otsa sai ka ruttu, mesimagusad lõhnad jäid vaid pikaks ajaks noortekeskuse ruumidesse hõljuma

20. september
Robootikaringi esimene kohtumine uuel hooajal. Juhendajaks Karoliine Kask

24. september
Külas oli Pärnu Tugila noorsootöötaja Jaana Kokk

26. september
Noored kokad valmistasid täna Eesti rahvusrooga mulgiputru. Tundub, et ülimaitsev sai, pudrupott kraabiti piinlikult puhtaks!

27. september
"Pidu terve päev". Tantsiti,  mängiti Just Dance ja Xboxis bowlingut

30. september
Õppepäev Raba5 skatepargis. Ka sellel õppeaastal jätkub rulaõpe Raba5 skatepargis. Peale rulaõpet saime trikitada kaasa võetud tõukerataste ja BMX´dega. Oli taas vahva ja tegutsemist täis päev. Järgmisel kuul läheme jälle!

Septembris oli noortekeskuse külastusi kokku 611 korral
Keskmiselt külastas noortekeskust päevas 28 noort


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar