teisipäev, 5. jaanuar 2021

DETSEMBER 2020

Novembris külastati noortekeskust 342 korral.

Keskmiselt külastas noortkeskust päevas 38 noort.

 Kokkuvõte noorsootöönädalast "Loon ise oma elu" pildis: Oli tõeliselt huvitav nädala! Jõudsime palju teha! Üle - eestilisel helkurkõnnil "Helkuriga sõbraks" osales pea 20 noort. Nii suur seltskond lõi meid algul meeldivalt pahviks....aga saime kõik noored 2+2+2+2 ..... seltskondadesse jagatud ja läkski tööks. Ära jagatud sai veidi üle 60 helkuri. Meid toetas ja turvas sellel kõnnin tõeline politsei professionaal Signe Laasi, kellega on meie noortel alati väga meeldiv, asjalik ja sõbralik koostöö olnud! Päkapikuemanda Kaidi valvsa ja emaliku pilgu all toimus piparkoogimeistrite töötuba. Noortekeskuses kajasid taignarullimiskolksude vahel noorte rahulolevad hõiked, iga õnnestunud kujundi üle, mis taignast välja õnnestus vormida. Oo jaa, kui maitsev see kõik oli! Mitte ainult tainas vaid ka piparkoogid ise. Huvide ja hobide päev jäi pisut kahvatuks. Veidi aktiivsemalt ootasime noori oma huvitegevust ja hobisid üksteisele tutvustama. Selle eest Merili elevandi kogu noorteka aknalaual püüab jätkuvalt pilke ja pälvib imetlust! Kui Sa nüüd kärmelt noortekasse tuled, saad seda veel oma silmaga kaeda!

3. detsember - jõulud hiilivad vaikselt noortekeskusesse ... nöörile riputatud jõulusokid ootavad päkapikke ... jutt keerleb jõulude ja kohe - kohe algava jõuluvaheaja ümber ...
Noored kokadki meisterdasid täna piparkooke. Juhendaja Marek pani täna rõhku piparkookide kaunistamisele. Oi, mõni neist oli ikka täielik kunstiteos, ei raatsinud kuidagi ära süüa!
9. detsember - külas Jaana Kokk Pärnu Noorte Tugilast.
10. detsember - noortekeskuse 10. sünnipäev. Veidi tagasihoidlikum, kui alguses plaanitud aga vaatasime noorteka avapeovideot, sõime küpsist, kommi ja isegi kingitus toodi Kaltsu butiigi poolt.
Taas oleme distantsõppel ja noortekeskus toimetamas virtuaalkanaleid pidi.
14. detsember - kell 15.00 facebook live! Meisterdasime jõuluehteid.
21. detsember - e-mälumäng teemal "Jõulud". Noorte arvestuses saavutas I koha Ingmar Juurik ja lastevanemate arvestuses saavutas I koha Kati Rahuoja.
28. detsember - aasta viimane kokandusring lives. Meisterdati piparkoogimaja.

Vaata kindlasti meie tegemisi ja pildigaleriid noorteka FB leheküljelt!

HEAD VANA - AASTA LÕPPU!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar