kolmapäev, 5. veebruar 2020

JAANUAR 2020



9. jaanuar
esimene kokandusringi kohtumine uuel, 2020 aastal. Noored kokad valmistasid hakk - kotlette, karulipüree, besamellkastme ja maitsva majoneesi - peedisalatiga.

13. jaanuar
Noorte endi poolt väljapakutud, eestvedajateks Rainer Juurik ja Kevin Päästel,  Solitaire turniir sai täna alguse . Osalema registreerus 13 noort. Mäng nõuab korraliku keskendumis - ja tähelepanuoskust.

16. jaanuar
Hasselbabacki kartulid valmisid täna noorteka köögis. Lisaks veel mahlane tomati - spinatikaste ja koorekaste. Lapsed lubasid koju minna ja vanematele samuti selle toidu valmistamise selgeks õpetada.

21. jaanuar
Pärnu vabaajakeskuse noorte tugila spetsialist Jaana Kokk oli meie noortekeskuses külas. Noortel oli võimalus talle oma südant puistata ja neljasilmavestlusi pidada

23. jaanuar
Kõik me teame ühte vahvat tegelast Astrid Lindgreni lasteraamatutest, kes enda sõnul on "ilus, ülitark ja parajalk paks mees oma parimates aastates". Loomulikult on see Karlsson katuselt! Täna valmistasid kokad tema lemmiktoitu - lihapalle.

28. jaanuar
Täna toimunud kendama võistlusel ulatus võitlejate rivi noortekeskuse ühest seinast teise. Selle vahva Jaapani mänguasjaga asusid trikitama 21 noort, 1 tüdruk ja 20 poissi. Põnev oli kõike seda sagimist jälgida!

TULEMUSED:
I koht Cristopher Madisson
II koht Tormi Väli
III koht Robin Kaja
Eripreemia "Tüdrukute lipu kõrgel hoidmise eest" Keitlyn Kaal

Osavad ja tublid olid loomulikult kõik!

31.jaanuar - 1. veebruar
Noorteka ööbimisnimekiri täitus seekord kahe päevaga!!!! Mida kõike mee siis seal seekord tegime, et nõnda popiks on see ettevõtmine kujunenud?
Ragistasime ajusid äraarvamismängus, võitja Jens Siig. Jooksime mööda Tõstamaad ringi, hingasime värsket õhku ja lahendasime Fotojahis antud ülesandeid, võitjaid oli suisa kaks võistkonda"KCJK" ja "RICOTOORIUS".  Mängisime kahooti, mille küsimused oli koostanus Merili Adler ja teemaks Tõstamaa Noortekeskuse ajalugu. Võitja Karmo Kuristik, II koht Keitlyn Kaal ja III koht Kevin Päästel. Südaöösel vaatasime filmi meie rahvuskangelasest Ott Tänakust. Vastu hommikut jäädi oma "pesades " ka mõnusalt unele. Vahva oli! Hommikul vara juba uuriti, et kunas järgmine kord kohtume?

Jaanuarikuus külastati noortekeskust 625 korral
Keskmiselt külastas noortekeskust päevas 31 noort

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar