kolmapäev, 16. oktoober 2013

Maailma Toidupäev

16.oktoobril toimus noortekeskuses mõnus äraolemine. Kõik, kes tahtsid said algselt omale nagu õiged kokad ikka mütsi meisterdada. Hiljem ka seda osavalt katsetada. Meil oli külas Tõstamaa oma vabatahtlik kokanduse juhendaja Janely Kuuskler-Adler, kes valmistas noortega koos nii soolast, kui ka magusat.

Menüü oli järgmine: 
Kiirnuudlitest igati tervislik roog, kuhu sisse lisati nii sibulat, vorsti, porgandit, kui herneid. Kõik see tuli üllatavalt maitsev ning noored nautisid igat ampsu.
Kõrvale sai näksida ise tehtud  krõpse. Viimaseid valmistati lavaššist ja sinihallitusjuustust.
Kõige magusamaks osaks valmis aga kräsupea kook, mis tuli eriti isuäratav.

Kes soovib jätta mõne hea mälestuse või maitseelamuse tagasisidet peakokale, siis võite julgelt kirjutada janely.kuuskler@gmail.com










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar